Teo Turković, professional photograf

TEO TURKOVIĆ

Moje ime je Teo, u društvu poznatiji kao Crni, rođen sam i živim u Zagrebu. Fotografiranje je moja strast od malih nogu.

Završio sam Prirodoslovno matematički fakultet, smjer matematika i računarstvo, razvio ljubav prema programiranju, statistici i podacima. Znatiželjan, kreativan, spontan, istraživač, avanturist… U slobodno vrijeme uživam u vožnji enduro motora ili plovidbi Jadranom.

Fotografiranje je počelo kao hobi i fotografiranje rođendana i obiteljskih izleta, nastavilo se kroz dokumentiranje doživljaja s brojnih putovanja, a zatim preraslo u lovljenje najljepših trenutaka i uspomena s vjenčanja i zaruka prijatelja. Osim osobnog gušta, njihove reakcije potaknule su me da se fotografiranjem počnem baviti intenzivnije i nastavim se dodatno educirati.

Svakom paru i svakom događaju pristupam individualno, fotografijama pričam Vašu priču, “lovim” spontane trenutke i iskrene emocije i pretvaram ih u vječne uspomene!

Iskustva klijenata

Hvala im na suradnji!

Teo je talentiran i vrlo predan umjetnik u čije smo ruke prepustili fotografiranje svog vjenčanja, a ove godine i krštenje bebe. Oko izbora lokacija smo imali dosta razgovora i dogovora prije vjenčanja. Na kraju smo malo i promijenili plan, no ispalo je da su nam najbolje i najdraže slike baš s one lokacije koju smo odabrali u zadnji tren. Sve pohvale na izuzetnom trudu, kvaliteti slika i hvatanju pravih trenutaka! Sa našim fotografijama smo izrazito zadovoljni te mislim da nisu mogle bit bolje! Cijelu suradnju mogu ocijeniti samo odličnom ocjenom. Toplo preporučamo, a fotograf Teo Turković će svakako biti naš odabir i na idućoj proslavi.

M & M

Za rad s ljudima treba imati puno energije, za rad s mladencima jos vise, iako se sve činilo lako zbog opuštenosti i naravno prije svega dobre komunikacije tek kad su došle fotografije smo shvatili koliko je bitno imati takvu osobu iza objektiva. Lako je danas provući filter, ali nasmijati osobu, razveseliti ju i onda dobiti tu emociju na fotografiji za cijeli život jednostavno nije. Stoga preporučamo Tea zbog lakoće dogovora i profesionalnog pristupa prije i poslije!

M & I

Suradnja s Teo uoči našeg vjenčanja ostala je mom suprugu i meni u vrlo lijepom sjećanju. Ponudio nam je zanimljive lokacije za fotografiranje, saslušao naše želje i ideje pa smo zajedno složili zgodan mozaik u stilu “za svakoga po nešto”. Pomogao nam je da se opustimo, zabavimo te na kraju i uživamo, na što se, imam osjećaj, često zaboravi u cijeloj strci.
Teo je uspio uhvatiti najljepše trenutke, čak i one spontane za koje mislimo da ih nitko neće primijetiti, a koji te poslije kad ih vidiš na fotografiji najviše razvesele.
Tea od srca preporučujem svim našim prijateljima i veselim se našoj ponovnoj suradnji.

K & H

DELIVERY